Tenis

VIDEO Legendara Martina Navratilova, elogii pentru senzaționala Elena-Gabriela Ruse după debutul la Wimbledon: "Un mare talent! Iubesc asta. Mă încântă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 iulie 2018

Debutantă la un turneu de Gran Slam, Gabriela Ruse, locul 195 WTA, a pierdut dramatic meciul din turul I de la Wimbledon, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA, scor 3-6, 6-4, 5-7.

Jucătoarea de 20 de ani, care a trecut de 3 tururi de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal, a ratat 6 mingi de meci în setul decisiv și a fost învinsă foarte greu de Radwanska.

Prestația foarte bună a Gabrielei Ruse a atras atenția legendarei Martina Navratilova, iar câștigătoarea a 18 turnee de Grand Slam a lăudat-o pe româncă.

"Câtă determinare și câtă putere de a trece peste orice moment! Chiar și când părea că nu e acolo, ea era de fapt acolo. Văd un mare talent la această jucătoare. A jucat fantastic, iar felul în care a luptat vorbește despre caracterul său.

Mă încântă felul ei de a fi. Iubesc atitudinea ei, felul în care dădea în mâini și cere ajutorul publicului. Păcat că a pierdut, dar câștigă multe după acest meci", a declarat Martina Navratilova pentru BBC.

"Rețineți acest nume, Elena-Gabriela Ruse", a scris  contul de Twitter de la Wimbledon, după finalul meciului cu Agnieszka Radwanska.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.