CM 2018

Primă pagină provocatoare în The Sun în ziua meciului Anglia - Columbia: "Ne-ați dat pe Shakira, cafeaua extraordinară și, uh, o chestie...”

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 03 iulie 2018

Englezii nu se dezmint. Sau mai bine zis, tabloidele lor. În ziua meciului cu "Los Cafeteros", The Sun a încins spiritele cu o copertă provocatoare la adresa adversarului.

Ca să ilustreze confruntarea cu Columbia, din "optimi", britanicii l-au ales pe golgeterul lor, Harry Kane, înfășurat în drapelul național. Iar alături au scris: "Când cei «Trei Lei» întâlnesc națiunea care i-a dat naștere Shakirei, cafelei extraordinare și, uh, unei chestii, noi spunem... Go Kane!".

Dacă trimiterile la Shakira și la excelenta cafea columbiană sunt în regulă, jocul de cuvinte care te duce cu gândul la cocaină și la traficul de narcotice nu le-a picat bine sud-americanilor.

Ambasada lor de la Londra a reacționat imediat, dar britanicii s-au apărat: "E doar o potrivire de cuvinte. N-am vrut să jignim pe nimeni".

Citește și: Selecționerul Roberto Martinez crede că Belgiei i se potrivește mai bine costumul de outsider: ”Îi putem face rău Braziliei!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.