Liga 2

Ciprian Marica ar fi cumpărat brandul unui important club din România! Suporterii au pornit revolta: planul care ar fi în spatele acestei mutări

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 iulie 2018

Brandul Farul Constanța s-a vândut azi la licitație pentru suma de 41.300 de euro. A fost cumpărat de avocatul Lizeta Haralambie, anunță ziuadeconstanța.ro.

Sursa citată susține că aceasta ar fi fost, de fapt, reprezentatul lui Ciprian Marica, fostul internațional român și fotbalist al FCSB-ului și al lui Dinamo.

De fapt, și suporterii Farului susțin același lucru, aceștia pornind deja o revoltă pe rețelele de socializare, crezând că la mijloc este de fapt un alt joc pentru a pune mâna pe stadionul Farul.

Sorin Mihăilescu, unul dintre liderii suporterilor fariști, a scris în zilele trecute pe Facebook despre acest "plan". Noii deținători ai mărcii ar urma să facă o asociere cu omul de afaceri Nicolae Sarcină, ai cărui apropiați ar deține clubul de Liga a 2-a Luceafărul Oradea, urmând ca această echipă să fie mutată la Constanța. 

Se va numi FC Constanța, iar apoi echipa va fi redenumită în FC Farul, având sigla și palmaresul. Astfel, "vor putea pune mâna pe stadion", acuză Sorin, care e convins că în locul său se va construi un ansamblu rezidențial.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.