CM 2018

Eroii Angliei, euforici după calificare: "Fantastic, fantastic, fantastic!"

FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 iulie 2018

Anglia a obținut o victorie dramatică, calificându-se în sferturile Mondialului după ce a învins-o pe Columbia în urma executării loviturilor de departajare, 1-1, 3-2 la penalty-uri. 

Eric Dier a fost cel care a transformat penalty-ul decisiv, în timp ce goalkeeper-ul Jordan Pickford a apărat o lovitură de departajare. Cei doi au vorbit la finalul meciului despre calificarea Angliei în sferturi, acolo unde vor întâlni Suedia. 

"I-am analizat  înainte de meci, știam cum bat penalty-uri.  Falcao e singurul care a executat altfel decât știam. Am putere și agilitate chiar dacă nu sunt cel mai înalt portar.  Ajung dintr-un colț în altul și sunt foarte bun. Mi-am făcut datoria, asta e mentalitatea noastră", a declarat  Pickford. 

"N-am mai fost niciodată într-o astfel de postură, am simțit că voi reuși marchez. Pickford este un portar fantastic, are o atitudine fantastică și a fost fantastic la loviturile de departajare. E dificil să-ți revii după ce am primit gol în minutul 93, dar m fost pregătiți, niciodată nu ne-am panicat. Eram pregătiți pentru penalty-uri, așa cum am demosntrat", a spus Eric Dier, fotbalistul celor de la Tottenham. 

Citește aici cronica partidei Columbia - Anglia

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

06.07
17:00 Uruguay - Franța
21:00 Brazilia - Belgia

07.07
17:00 Suedia - Anglia
 21:00 Rusia - Croația

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.