CM 2018

Columbienii protestează după eliminarea de la CM 2018: ”Cum să pui un arbitru care a fost suspendat? E o rușine!”

FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 04 iulie 2018

Anglia a trecut de Columbia, scor 1-1 (4-3 după pen), în optimile Campionatului Mondial. Căpitanul Cafeteros, Radamel Falcao, l-a atacat pe ”centralul” american Mark Geiger: ”Am foarte mari îndoieli asupra lui. Era clar de partea englezilor. A luat fiecare decizie la limită pentru ei”.

Columbienii nu și-au ascuns dezamăgirea eliminării. Și nici furia împotriva arbitrului Mark Geiger. Căpitanul Radamel Falcao a fost primul care i-a reproșat acestuia deciziile.

"Să pui un american la un meci al Angliei mi se pare cel puțin ciudat. Mai ales unul care a fost suspendat în trecut", a declarat golgeterul Cafeteros. Se referea la ce s-a întâmplat în 2015: Geiger, 43 de ani, a fost trecut pe tușă 6 luni în CONCACAF, după mai multe hotărâri controversate în semifinala Gold Cup dintre Panama și Mexic (1-2), mexicanii egalând în minutul 90+10 dintr-un penalty și câștigând în prelungiri tot după o lovitură de pedeapsă.

Mai mult. Acum, la Mondial, în timpul meciului Portugalia - Maroc (1-0), un jucător magrebian l-a acuzat că i-a cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo! "Am foarte mari îndoieli asupra lui", a mai spus Falcao. "Era clar de partea englezilor. A luat fiecare decizie la limită pentru ei. E o rușine ce s-a petrecut aici".

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

06.07
17:00 Uruguay - Franța
21:00 Brazilia - Belgia

07.07
17:00 Suedia - Anglia
 21:00 Rusia - Croația

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.