CM 2018

Diego Maradona a izbucnit după eliminarea Columbiei: "A fost jefuită! Furt monumental. FIFA nu a scăpat de putregaiuri"

FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 04 iulie 2018

Anglia a trecut de Columbia, scor 1-1 (4-3 după pen), în optimile Campionatului Mondial. Fan Los Cafeteros contra Angliei, marele Diego Maradona a făcut iar circ: ”Furt monumental. Arbitrul Geiger știe regulile din baseball, nu de la fotbal. FIFA n-a îndepărtat încă toți corupții”.

După Argentina, Maradona a rămas și fără a doua echipă favorită la acest Mondial. Iar marele Diego a făcut iar scandal în urma eliminării Los Cafeteros, acuzând penalty-ul acordat lui Kane:

"Columbia a suferit un furt monumental. Arbitrul american Geiger știe regulile din baseball, sigur nu se pricepe la fotbal! E un hoț, Kane e cel care a faultat și el a fluierat invers. De ce nu a cerut ajutorul VAR? Columbienii au pierdut pe nedrept".

"N-a scăpat de putregaiuri"

"El Pibe de Oro" și-a continuat atacul trecând la FIFA, inamicul său etern. "Trebuie să ceară scuze poporului columbian. Arbitrii sunt aleși de Collina, numit de Infantino să curețe FIFA de corupție și de bandiți, însă am văzut contrariul în acest meci cu Anglia. FIFA e încă bătrână și murdară, nu a scăpat de putregaiuri", a spus legenda argentiniană și actualul ambasador al forului mondial, în cadrul emisiunii sale, "De la mano del Diez". 

"Este cu adevărat foarte greu să câștigi atunci când arbitrul joacă pentru Regina Angliei" Faustino Asprilla, fost atacant columbian

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

06.07
17:00 Uruguay - Franța
21:00 Brazilia - Belgia

07.07
17:00 Suedia - Anglia
 21:00 Rusia - Croația

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.