Liga 1

Dinamo este pe tobogan! Situație absolut îngrijorătoare în Ștefan cel Mare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 iulie 2018

Oficial, după cota de piață, Dinamo este pe tobogan comparativ cu anii trecuți și la doar jumătate, în prezent, din potențialul granzilor Ligii 1.

Dinamo este la startul unui nou sezon, cu speranțe moderate, fără a mai aminti de anii trecuți, când se pregăteau de Champions League sau măcar de podium.

În această vară, "câinii" au dat gratis o întreagă echipă: Brănescu, I. Popescu, Romera, Nica, Monroy, Marici, Palici, P. Petre, Torje și Nemec. În schimb, au adus puțin și gratis. Suporterii au contestat dur sosirile - Axente, Popovici și Sorescu.

Iar efectul campaniei se observă în cota de piață a formației pe site-ul de specialitate transfermarkt, recunoscut la nivel global. Dinamo trece printr-un adevărat șoc la nivelul cifrelor: cota a scăzut la jumătate! Și-a ajuns ca întreg lotul roș-albilor, 25 de fotbaliști, să valoreze doar 12 milioane de euro! Jumătate cât granzii de acum ai Ligii 1, FCSB și CFR Cluj.

Alte observații interesante din lotul "câinilor" și informații de ultimă oră, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.