Liga 1

Gigi Becali vinde TOT » După Alibec, și Gnohere are mari șanse de a pleca: "Am primit azi o ofertă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 iulie 2018

Gigi Becali a vorbit despre plecările de la FCSB. În afara lui Denis Alibec, și Harlem Gnohere este aproape să fie cedat pentru un milion de euro. Atacantul francez are câteva oferte, însă suma de transfer este problema. 

"S-a spus că transferul în Arabia Saudită nu e gata, pentru că Denis n-a fost chemat la vizita medicală. Dar, eu din ce știu, omul de la Shabab care hotărăște a fost de acord să vină Alibec. Pentru că din cei 10 care i-au fost prezentați, Șumudică l-a ales pe Alibec.

Am stabilit prețul, 1,7 milioane. Am vorbit cu Șumi acum și când merge la club rezolvă. Doar ce a ajuns în Arabia Saudită. În 2-3 zile sau chiar mai devreme se va rezolva", a zis Becali la TV Digi Sport.

...despre Gnohere: "Am primit azi o ofertă, ceva de împrumut. Să-l dăm pe 300.000 de euro și clauză de cumpărare. Am cerut un milion să-l dau definitiv, nu vreau să-l dau împrumut"

...despre transferuri: "E nevoie de un fundaș central și de doi atacanți. Cert este că ne trebuie sub orice formă măcar un atacant, iar dacă pleacă «Bizonul» ne trebuie doi. Va veni cineva, nu știu cine la ora asta, dar va veni"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.