Liga 1

"O glumă de meci"

Articol de Ovidiu Minea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iuliu Mureşan sugerează că meciul Stelei de la Iaşi va fi unul trucat

Rivalele Stelei au reacţionat la vestea că jucătorii Iaşiului l-au întrebat pe Ionuţ Popa dacă meciul cu roş-albaştrii, programat duminică, e aranjat. Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, crede că "vom avea parte de o glumă de meci" şi îl ironizează pe Gigi Becali. "Patronul Stelei şterge cu buretele toate urmele cînd spune că a glumit vizavi de butoane sau partide cumpărate, aşa că răspund şi eu în nota lui, de data asta. Mă gîndesc cu stupoare de ce s-au sesizat jucătorii lui Poli. Înseamnă că s-au mai petrecut astfel de situaţii şi este un întreg sistem, care vine de la conducători spre fotbalişti! Dacă se va întîmpla ceva la Iaşi, va fi foarte trist!", a declarat Mureşan pentru Fanatik.


Rapidiştii susţin şi ei că se aşteaptă ca Steaua să cîştige în Copou. "N-ar mira pe nimeni ca Steaua să bată lejer la Iaşi. Miza e foarte mare, dar e păcat să se fi început deja cu astfel de practici! Amintiţi-vă că Gigi Becali a vorbit de mai multe ori în pauza aceasta competiţională despre «butoane», ne-a avertizat că va apela la ele, de ce n-ar face-o încă din prima etapă?! Nu e nici o surpriză că fotbaliştii de la Iaşi sînt dezorientaţi", a zis un oficial al giuleştenilor, sub protecţia anonimatului.

Astfel de declaraţii fac parte din strategia clujenilor. O să-i batem în meciul direct şi ei vor spune, probabil, că a fost blat. Noi jucăm doar pe teren
Adrian ilie

"Cu siguranţă vom demonstra pe teren că sînt doar aberaţii. Poli s-a ferit mereu să intre în mocirlă"
Sorin Boca, preşedinte Poli Iaşi

"Vamă" recunoaşte
Fostul preşedinte executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, a recunoscut că a apelat la jocuri de culise în perioada petrecută în Giuleşti. "În trecut, am mai apăsat pe butoane, ce era să fac? Să mă uit cum apăsau alţii? Acum, în liga secundă, nu sînt butoane, însă probleme cu arbitrii tot sînt", a mărturisit "Vamă". (Deak Istvan)

Fără şefi în vestiar
La cererea lui Ionuţ Popa, conducătorii lui Poli au accesul interzis în vestiar: “La mine în cabină nu intră nici Patriarhul! Dacă şefii vor să discute cu jucătorii, s-o facă pe stradă sau la o cafea ori să-mi spună mie şi le comunic eu!". În toamnă, la pauza meciului cu Oţelul (2-2), primarul Nechita i-a certat în vestiar pe fotbalişti. Noul preşedinte al CA, Petru Radu, anunţase ieri că noii administratori doresc să stea de vorbă cu jucătorii ieşeni în cabină, înaintea confruntării cu Steaua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.