Liga 1

Încă un jucător poate pleca de la Craiova » O echipă mare din Europa îl vrea: "Ar fi o nedreptate să fie oprit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 iulie 2018

După ce i-a vândut pe Vladimir Screciu, la Genk, și pe Alexandru Băluță, la Sparta Praga, U Craiova se mai poate despărți de jucător.

Sorin Cârțu a anunțat că olandezii de la PSV se interesează de Nicușor Bancu și au făcut o ofertă pentru mijcașul de 25 de ani, care a fost refuzată pentru moment.

"Mă gândesc la Bancu, Mitriţa, Burlacu, pe care îl văd să facă în curând interesul transferurilor. După mine, ar fi o mare nedreptate dacă Bancu ar fi oprit, având în vedere salariul pe care l-ar avea la PSV, si banii pe care i-ar primi clubul. Ar fi un mare păcat să îl ţii.

Deocamdată oferta a fost refuzată. Sunt în expectativă. Nici nu s-au bătut foarte clar cei de la PSV, dar nici Craiova nu ar zice refuza așa hotărât. Ar fi păcat dacă s-ar ivi această posibilitate. E cea mai buna extremă din România", a declarat Sorin Cârțu la TV Telekom Sport. Bancu este la Craivoa din 2014, când a fost adus de la FC Olt Slatina.

1.300.000 €este cota lui Bancu, potrivit transfermarkt

PSV este antrenată de Mark van Bommel și are un lot cotat la 133 de milioane de euro. A fost de 24 de ori campioană în Olanda, iar în sezonul trecut a terminat pe locul 1 și va juca în preliminariile UEFA Champions League.

Craiova este aproape să-l vândă și pe Gustavo. (Detalii aici)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.