Tenis

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON. Simona Halep vorbește despre cazurile Kerber și Muguruza: "Viața merge înainte"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Roxana Fleşeru  —  joi, 05 iulie 2018

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) este în turul III la Wimbledon, după ce a învins-o pe chinezoaica Saisai Zheng (24 de ani, 126 WTA), scor 7-5, 6-0. (Detalii aici).

  • În turul trei, Simona o va întâlni pe Su-Wei Hsieh, din Taiwan, locul 48 WTA. Simona și Hsieh s-au mai duelat o singură dată, în 2013, când jucătoarea noastră a câștigat în trei seturi, scor 6-7, 6-1, 6-2.

La conferința de presă, Simona Halep a fost întrebată despre cazurile lui Angelique Kerber și Garbine Muguruza, care, după ce au cucerit primele trofee de Mare Șlem, apoi nu au mai avut evoluții la fel de bune la următoarele.

"Dacă e să ai probleme, probabil apar în primul tur și cred că m-am descurat bine aici. Și în turul al doilea, doar că jocul a fost diferit. Titlul de la Roland Garros va fi mereu acolo, în istorie, dar din mintea mea e deja plecat pentru că e un turneu nou, viața merge înainte.

Încerc să dau tot ce am mai bun de fiecare dată când intru pe teren. Când o să termin și aici, poate atunci o să mă pot bucura mai mult", a răspuns Simona.

Citește și: Simona Halep dezvăluie: "Am dureri în tot corpul" » Cum crede că trebuie să joace pentru a câștiga la Wimbledon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.