Liga 1

Șefii FCSB-ului au găsit înlocuitor pentru Budescu: "E un fotbalist excepțional care are și pasă, și șut"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 iulie 2018

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, e convins că Filipe Teixeira poate fi viitorul coordonator de joc al echipei, înlocuitor perfect pentru Constantin Budescu, transferat la Al Shabab în schimbul a 2,5 milioane de euro. 

”De acum, după plecarea lui Budescu, jocul Stelei poate fi făcut de Teixeira. Este un fotbalist excepțional care are și pasă, dar are și șut.

Am și eu mulți ani de fotbal în spate și am avut ocazia de a întâlni și a vedea la lucru tot felul de fotbaliști, dar unul ca Teixeira eu nu am mai văzut. Este foarte serios, iar asta l-a ajutat să reușească.

Datorită modului în care se pregătește, a vieții extrasportive pe care o duce, dar și a seriozității de care dă dovadă înainte, în timpul și după antrenament dovedește că este foarte bun și că noi suntem în mare câștig că-l avem alături de noi”, a spus Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Citește și: Corespondență GSP din Olanda » FOTO + VIDEO Imagini de la antrenamentul de azi al FCSB-ului » Man și Teixeira au făcut spectacol + dueluri încinse la 6 contra 6

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.