Campionate

VIDEO A semnat! Buffon a fost prezentat oficial la noua echipă: ”Doar un astfel de proiect mă putea convinge să plec din Italia”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 July 2018

E oficial, Gianluigi Buffon va evolua în noul sezon pentru PSG. Portarul de 40 de ani s-a despărțit după 17 sezoane de Juventus și va îmbrăca tricoul campioanei Franței pentru cel puțin un an.

4.000.000 €este salariul pe care îl va primi Buffon în acest sezon la PSG

PSG a făcut anunțul în această seară, postând pe site-urile de socializare un clip în care italianului i se luau măsurile pentru costumul pe care îl poartă jucătorii francezilor. Goalkeeper-ul a semnat un contract pe un sezon cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul. Astfel, există posibilitatea ca Buffon să mai fie pe teren și în 2020, atunci când va avea 42 de ani!

”Părăsesc țara mea pentru prima dată în carieră și doar un proiect ambițios mă putea convinge să iau această decizie. Vreau să le mulțumesc clubului și președintelui pentru încrederea acordată. Am urmărit progresul clubului din ultimii ani și cunosc visurile echipei și ale fanilor.

Voi contribui cu toată energia, experiența și setea de victorie pe care le am ca să ajut la îndeplinirea tuturor obiectivelor fantastice fixate pentru viitor. Alături de colegi și de suporteri sper să trăim o poveste fantastică pe Parc de Princes și pe toate stadioanele unde vom reprezenta Parisul, un oraș minunat care merită să își vadă echipa în vârful fotbalului internațional”, a spus Buffon pentru site-ul oficial al lui PSG.

3 finale UCLa pierdut Buffon în tricoul lui Juventus

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, l-a primit cu brațele deschise pe italian: ”Suntem mândri să îi urăm bun venit lui Gianluigi Buffon în marea familie PSG. Cariera imensă și personalitatea ambițioasă îl fac unul dintre cei mai admirați și respectați jucători din lumea fotbalului. La 40 de ani, pasiunea sa pentru fotbal este intactă, iar Gianluigi a găsit mediul ideal în proiectul nostru. Își poate propune obiective înalte și poate împărtăși vasta sa experiență nu doar cu portarii echipei, ci cu toți jucătorii noștri. Fanii îl vor întâmpina pe Buffon cu entuziasmul și dragostea pe care le merită. Sosirea lui întărește dorința noastră de a ținti mereu mai sus”.

18 trofeea câștigat Buffon la Juventus, 9 campionate, 4 Cupe și 5 Supercupe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.