Tenis

SIMONA HALEP - SU-WEI HSIEH » Avertisment categoric primit de Halep înainte de meciul de la Wimbledon: "Nu e altă jucătoare ca ea! E greu de citit"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 iulie 2018

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, joacă azi, împotriva taiwanezei Su-Wei Hsieh, 32 de ani, locul 48 WTA, în turul III de la Wimbledon 2018. Meciul va începe la ora 15:00 și va fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre meciul dintre Halep și Su-Wei Hsieh și a avertizat-o pe jucătoarea noastră cu privire la jocul taiwanezei.

"Su-Wei Hsieh este o jucătoare mai neconvenţională. Joacă cu amândouă mâinile pe amândouă părţile. Dă multe scurte. Nu este o a doua jucătoare care să evolueze ca ea. Este un pic mai greu de citit.

Cred că acum Simona este foarte solidă. Din punct de vedere fizic este foarte bună. Ea greşeşte foarte puţin şi nu cred că se poate pune vreo problemă în ceea ce priveşte victoria. Simona se poate încurca puțin cu ea, dar nu cred că poate fi o problemă cine câştigă", a declarat Adrian Marcu pentru Prosport.

Meciul Simona Halep - Su-Wei Hsieh poate fi urmărit liveTEXT AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.