CM 2018

Dezvăluiri INCREDIBILE din vestiarul naționalei Germaniei! Bătăi și certuri de necrezut între jucători

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday, 08 July 2018

La plecarea din Rusia, după faza grupelor, jucătorii lui Joachim Low au admis cu toții că n-au mai fost un grup unit, ca-n 2014, când triumfaseră în Brazilia. Dar nimeni n-a vrut să intre în detalii.

A făcut-o Kicker Sportmagazin, care a dezvăluit deunăzi principalul motiv pentru care mașinăria germană atât de bine pusă la punct altădată n-a funcționat deloc: cantonamentul Mannschaftului din Rusia a fost un adevărat teatru de război.

Atac violent

Fundașul Mats Hummels l-a atacat violent pe Sami Khedira după 0-1 cu Mexic. Reproșându-i mijlocașului defensiv de la Juventus, în fața tuturor, că și-a lăsat baltă colegii din apărare, adesea simple jaloane la contraatacurile tăioase ale nord-americanilor. A fost incidentul care a și dus la acea ședință ad-hoc, cu cuțitele pe masă, în care fiecare a spus ce are pe suflet.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. În condițiile în care majoritatea titularilor, în speță Thomas Muller, Ozil, Khedira, Kroos și Jerome Boateng, erau departe de forma cea mai bună, jucătorii din linia a doua, cei care vara trecută câștigaseră Cupa Confederațiilor, au cerut să li se dea o șansă.

Trădat

În cantonament, tensiunea a atins cote alarmante, în așteptarea deciziei selecționerului. Dar în confruntarea decisivă pentru calificarea în "optimi", cu sud-coreenii, Joachim Low a mers tot pe mâna senatorilor de drept. Și a pierdut! 

2 eșecuriși o victorie a înregistrat Germania la CM 2018, eliminarea din grupe fiind o premieră în istoria participărilor sale la Mondiale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.