Tenis

SIMONA HALEP. Ce urmează pentru Simona Halep după Wimbledon » Care e turneul la care va participa

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 iulie 2018

 Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a fost eliminată în turul III de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh, 32 de ani, locul 48 WTA, scor 6-3, 4-6, 5-7. 

După eliminarea de la Wimbledon, Simona Halep nu va mai participa la niciun turneu în perioada următoare și va lua o vacanță de aproximativ o lună. Următoarea competiție la care liderul WTA va lua startul cu siguranță este Rogers Cup, din Canada, care va începe pe 6 august. În 2017, Simona a participat la turneul de la Washington, iar în acest an ar putea participa din nou la competiția care începe pe 30 iulie.

După Rogers Cup, Simona va continua să joace la turneele din America. Halep va mai juca la Cincinnati, 13 - 19 august, și US Open, al patrulea turneu de Grand Slam, 27 august - 9 septembrie.

"Acum voi încerca să uit de acest turneu, de acest meci, pentru că este o înfrângere dureroasă, dar viitorul arată bine. Faptul că sunt campioana de la Roland Garros e foarte frumos. A venit momentul să mă bucur de vacanță. Am nevoie de o săptămână-două în care să fac orice în afară de tenis, căruia i-am dat totul în ultimele șase luni. Vreau să mă răsfăț, să fiu o fată normală și să mă bucur de viață", a declarat Simona Halep la conferința de presă după eliminarea de la Wimbledon.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.