Liga 1

Pierdut!

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Mihai Guriţă (35 de ani) îşi face bagajele la trei săptămîni după sosire, arădenii amintindu-şi abia ieri că jucătorul nu poate fi transferat!

Guriţă va reveni la Farul sau îşi va căuta o echipă în străinătate.
Oficialii arădenii şi-au amintit ieri că jucătorul nu poate fi legitimat, deoarece a mai jucat la două formaţii în actualul sezon, Gloria Buzău şi Farul! "Transferul a căzut, nu se poate face nimic în cazul lui Guriţă", a spus noul manager, Adrian Alexandrescu. "A fost lipsă de atenţie! Adi Alexandrescu m-a avertizat în urmă cu ceva timp, dar nu era încă manager al clubului. Eu plătesc oameni care să fie atenţi la aceste aspecte, dar nu au fost! Celor care au greşit, pentru că am pierdut ceva bani, nu le va fi uşor", a declarat preşedintele Nicolae Bara.

În vizorul său, se află ex-directorul executiv Paul Cazan şi ex-directorul sportiv, Marcel Coraş. Cei doi, care vor fi sancţionaţi cu avertisment, urmează, de altfel, să primească noi atribuţii în club. Antrenorul Marin Barbu a anunţat că-şi doreşte un alt atacant, dar şansele ca un nou jucător să fie adus pînă sîmbătă sînt infime.

"Guriţă ne-a zis că rezolvă el, mizînd pe dreptul său la muncă. Nu se pune problema că nu am ştiut. Din păcate, nici din postura de jucător liber nu-l putem legitima"
Paul Cazan, ex-director general UTA

4 echipe au obţinut semnătura lui Guriţă în acest sezon, Steaua, Gloria Buzău, Farul şi UTA, atacantul jucînd doar pentru moldoveni şi marinari

Guriţă şocat
Atacantul Mihai Guriţă s-a arătat dezorientat de aflarea veştii că nu poate juca la UTA din retur. "Se pare că nu mai pot fi legitimat. Eu mai am o speranţă, dar, dacă nu se poate, ce să fac? Mă întorc la Farul. Şi mă gîndesc şi la varianta cu un transfer în străinătate", a mărturisit fotbalistul, pe care antrenorul Marin Barbu îl vedea drept un om de bază la UTA, posibil titular. (Radu Romanescu - Arad)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.