Liga 1

"Răbdare"

Articol de Adrian Bucur  —  joi, 21 februarie 2008

Elvio Martinez speră ca fanii să fie îngăduitori cu el, promiţînd să ajungă una din piesele de rezistenţă ale Politehnicii

Timişoara l-a transferat pe mijlocaşul Elvio Raul Martinez (25 de ani), din Argentina, de la Aldosivi, pentru un plus de fantezie în linia mediană.

Decizia de a se aventura în Europa a fost o adevărată probă de curaj pentru Martinez, după ce mijlocaşul nu a evoluat niciodată în afara campionatului argentinian. "Am avut nevoie de puţin curaj, dar am avut o şansă să plec din Argentina şi am profitat de ea. E o experienţă nouă şi tot ce îmi doresc e să mă acomodez cît mai repede, să mă integrez uşor în echipă. Aşa cum a spus şi preşedintele, sper ca lumea să aibă rădbare cu mine şi voi face tot posibilul să dau totul într-un timp cît mai scurt", a afirmat Martinez, care a dezvăluit că nu îi place să i se spună Raul: "Eu sînt Elvio, în Argentina aşa mă ştie lumea. Nu am nimic în comun cu «simbolul» Realului".

Mijlocaşul bănăţenilor ştie care va fi rolul său în partitura Timişoarei. "Am fost adus pentru un plus de creaţie la mijloc. Aceasta e principala mea caracteristică, dar şi aici am văzut jucători foarte buni şi tehnici, care iubesc fotbalul. Eu prefer să dau pase de gol, dar îmi place să încerc şi şuturile de la distanţă", s-a autocaracterizat argentinianul.

600 de mii de dolari a plătit Poli Timişoara, urmînd să mai achite alte 600.000 de dolari în vară pentru un transfer definitiv

Laude pentru Uhrin
Argentinianul a reuşit să-l cunoască în perioada de pregătire pe Dusan Uhrin. "Antrenorul mi se pare un adevărat profesionist. Am simţit asta pentru că a făcut o pregătire foarte bună. Şi în Argentina se fac cantonamente, dar aici este mult mai greu, am văzut că se pune mult accent pe viteză şi pe rezistenţă", a spus Martinez, adăugînd: "Sînt pregătit să joc peste cîteva zile, dacă se consideră că e nevoie de mine, m-am pregătit şi în Argentina, înainte să vin".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.