CM 2018

Mandzukici a făcut cinste în Croația! A plătit toată berea băută la el în oraș la meciul Croației » Cât a fost nota de plată

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday, 09 July 2018

Fanii din Slavonski Brod au tremurat cel mai tare în prelungirile "sfertului" cu Rusia, în care Mandžukici  abia se mai ținea pe picioare.

Atacantul, care oferise assistul la primul gol, a fost sponsorul locuitorilor din orașul natal. Mario a plătit toată berea consumată sâmbătă, la petrecerea aferentă calificării, în total 3.400 de euro.

Superstiție balcanică

În sănătatea lui Mario s-a băut până dimineață la Slavonski Brod și toată lumea speră să repete sărbătoarea miercuri. Suporterii din localitatea aflată la granița cu Bosnia se roagă ca vârful lui Juventus să se refacă, să și marcheze în poarta lui Pickford și să le achite iar halbele închinate după fiecare ocazie a echipei lui Dalici.

"Beți fără grijă în contul lui Mario", au titrat ieri ziarele din Croația, după ce fanii au devenit chiar superstițioși, considerând că gestul frumos făcut de Mandžukici le poartă noroc. Cu englezii e greu să concurezi la bere!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.