Liga 1

FCSB a primit răspunsul de la Rusescu! Gigi Becali anunță: "Mai încerc un atac"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 iulie 2018

Gigi Becali anunță că după varianta Omrani, pentru FCSB s-a închis și pista Rusescu, pe care turcii nu-l lasă să plece. De asemenea dezvăluie că azi îi va mai face o ofertă lui Nemec, care s-a înțeles cu Pafos, dar încă n-a semnat. 

"FCSB nu-l mai vrea pe Omrani. Doar dacă era liber ne interesa. Acum 6 luni îl puteam lua pe 200.000 sau 300.000. Nu mă interesează pe bani. Dacă Dumnezeu n-a vrut să fie, n-a fost, ce să faci?

Pe Rusescu nu-l lasă ăia să plece. Chiar vor să-i prelungească înțelegerea. Am vrut să-l luăm definitiv, nu împrumut. Vrem un alt atacant, trebuie să aducem.

MM mi-a spus că dacă rămâne Gnohere, ne descurcăm și fără. Dar dacă pleacă, trebuie să luăm neapărat. M-am lăsat pe mâna lor, nu avem ce să luăm din țară, nu avem ce", a zis Gigi Becali la televiziunea ProX. 

...despre transferuri: "Avem nevoie de un fundaș central și neapărat un atacant". 

...despre Nemec: "Nemec s-a însurat, soția lui n-a vrut în România și în țări musulmane. I-a făcut pe plac soției, așa a considerat el. O să-l atac iar dacă tot îmi spuneți că n-a semnat și doar s-a înțeles. Ultima ofertă făcut a fost de 100.000 la semnătură și 20.000 pe lună. O să mai încerc un atac". 

Citește și:  Adio, Nemec! Slovacul o lasă pe FCSB cu ochii în soare: s-a înțeles deja cu o altă echipă! Ce salariu și primă de instalare va avea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.