Liga 1

Becali e gata să dea 2 milioane de euro pentru un jucător! Regretă că nu a adus un fotbalist din Liga 1 la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 iulie 2018

Gigi Becali a vorbit despre campania de achiziții. A recunoscut că și l-ar dori pe Alexandru Mitriță de la CS U Craiova și regretă deja că nu l-a adus și pe Cicâldău. 

"Mereu MM și Dică îmi propun jucători străini. La orice oră dacă ei îmi spun că vor un jucător, îl luăm și gata. Întotdeauna le-am acceptat propunerile. Dar ei nu sunt așa fermi pentru că la Steaua sunt probleme cu jucătorii care vin. Le e teamă și pot să nu dea randament", a zis Gigi Becali la ProX. 

...despre Mitriță: "Mai mult de două milioane n-aș da pe Mitriță. Dar nu cred că-l dă Craiova. E băiat deștept Rotaru și nu cred că-l dă. Mitriță e fotbalistul care îi mai ține în lupta la titlu". 

...despre Cicâldău: "Îmi pare rău că nu l-am luat pe Cicâldău. Chiar pot spune asta. Se lăsa de fumat dacă venea la Steaua. Impresarul m-a sunat și m-a întrebat dacă îl mai vreau, dar i-am zis că am prea mulți acolo. Asta este". 

...despre contracandidate: "CFR n-a pierdut foarte multe piese. S-a și întărit, cred că vor fi mai puternici. Craiova a slăbit. A dat doi jucători foarte buni, unul dintre ei chiar exponențial. Ei știu mai bine ce au de făcut. Cel mai bine lucrează Rotaru, e băiat deștept. Trăiește fără să scoată bani din buzunar. Probabil va face și performanță încet, încet. E greu pentru că nu au coeficient. Asta e comoara noastră".  

Citește și:

FCSB a primit răspunsul de la Rusescu! Gigi Becali anunță: "Mai încerc un atac"

Ăsta e anunțul anului în fotbalul românesc! Becali surprinde: "M-am împăcat cu Talpan!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.