Liga 1

Presiuni ceferiste?

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Veronica Surd susţine că cei de la CFR au încercat s-o mituiască pentru a renunţa la plîngerea împotriva lui Oliveira şi Culio

Clujeanca Veronica Surd a formulat o plîngere penală împotriva lui Oliveira şi Culio, acuzîndu-i pe cei doi de lovire şi de alte violenţe. Femeia susţine că Teodor Pop Puşcaş, fostul şef al IPJ Cluj şi un apropiat al clubului, a încercat s-o mituiască pentru a "închide" cazul. "M-au căutat domnii de la CFR să mă mituiască, să mă împac cu ei. Am martori 30 de colegi. Se poate vedea totul pe camerele video din banca unde lucrez, care au înregistrat tot. A venit Puşcaş să mă mituaiscă, dar eu nu accept aşa ceva niciodată. M-am săturat de mizeriile din ţara asta. Ce se întîmpla dacă eram lovită mai rău în seara aceea mai ales că eram cu fiul meu în maşină", a declarat clujeanca pentru www.citynews.ro.

Pop-Puşcaş nu a putut fi contactat ieri. Preşedintele Iuliu Mureşan a spus marţi că Veronica Surd încearcă un şantaj: "Cineva a învăţat-o greşit cu scopul de a obţine nişte bani nemunciţi. E un mic şantaj ce încearcă să facă. Nu e nimic adevărat în ceea ce spune. A fost doar o mică tamponare cu maşina lui Culio în acea seară. Nimeni n-a lovit-o", a spus Mureşan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.