Tenis

SIMONA HALEP. VIDEO // Multipla campioană de Grand Slam s-a dat cu capul de masă și a acuzat-o pe Halep de lipsă de profesionalism: "Nu poți spune așa ceva!"

FOTO: Captura @BBC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 iulie 2018

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon de taiwaneza Su-Wei Hsieh (32 de ani, 48 WTA) scor 6-3, 4-6, 5-7. Legendara Martina Navratilova, 61 de ani, a contestat vehement explicațiile înfrângerii oferite de Simona.

Una dintre scuzele aduse în discuție de liderul WTA a fost lipsa partidelor de pregătire pe iarbă. "Faptul că nu am avut un meci oficial până la Wimbledon a fost un minus. Dar nu puteam să le fac pe toate. Am ajuns până în finală la Roland Garros, iar de atunci a trecut ceva timp. Am încercat să îmi ajustez jocul, dar nu a mers aşa cum voiam", a precizat Simona.

Martina Navratilova nu și-a putut ascunde dezacordul, dându-se literalmente cu capul de masa din studioul BBC în complexul de la Wimbledon.

Întrebată dacă poate înțelege aceste motive, multipla campioană de Mare Șlem a fost vehementă: "Nu poți spune asta! Ai avut 3 săptămâni la dispoziție pentru a te pregăti. Înainte aveai doar una. Înțeleg că timpurile s-au schimbat, sunt mai multe cereri din partea sponsorilor. Dar chiar așa?! Repet, sunt 3 săptămâni. Ia-ți vacanță una, apoi revino și pregătește-te pentru turneu. Trebuia să fie relaxată, în schimb mi s-a părut mai emoționată ca niciodată".

Vezi și: Dubla aproape imposibilă: doar 7 jucătoare în 50 de ani » De ce eliminarea Simonei Halep de la Wimbledon nu e un șoc

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.