Tenis

SIMONA HALEP. Liderul mondial a revenit în țară după eliminarea de la Wimbledon: "Nu poți să le ai pe toate. E dificil, n-am reușit să-mi fac jocul"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 iulie 2018

Eliminată sâmbătă de Su-Wei Hsieh în turul III de la Wimbledon, Simona Halep a revenit astăzi în țară. Pe aeroport, Simona și-a analizat parcursul de la Wimbledon, mărturisind că regretă că nu a jucat niciun meci pe iarbă înainte de venirea la Londra.

"Da, cu siguranţă a fost mai puţin bine că n-am avut un meci înainte, dar a fost şi bine, pentru că n-am avut timp să am meciuri, că am mers până în finală la Roland Garros.

Nu poţi să le ai pe toate. M-am simţit bine, a fost bucurie foarte mare că am câştigat la Roland Garros, am fost super concentrată pe Wimbledon, dar suprafaţa e dificilă şi n-am prea reuşit să-mi fac jocul.

Da, e foarte grea adaptarea pe iarbă. Este cu totul și cu totul altceva. Am încercat cât s-a putut să mă adaptez, dar n-a ieşit în ultimul meci", a mărturisit Simona Halep la revenirea în țară, potrivit TV Telekom Sport.

După eliminarea de la Wimbledon, Simona Halep nu va mai participa la niciun turneu în perioada următoare și va lua o vacanță de aproximativ o lună.

Următoarea competiție la care liderul WTA va lua startul cu siguranță este Rogers Cup, din Canada, care va începe pe 6 august. În 2017, Simona a participat la turneul de la Washington, însă prezența sa la acest turneu e în dubiu. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.