Liga 1

Laude de la Răzvan Lucescu » Ce l-a impresionat pe antrenorul lui PAOK în amicalul cu FCSB

Lucescu, MM Stoica și Contra s-au întreținut amical înainte de startul meciului // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 July 2018

Răzvan Lucescu (49 de ani), antrenorul lui PAOK Salonic, a analizat în presa din Grecia victoria reușită de echipa sa în amicalul câștigat luni seara în fața lui FCSB, 2-1

Lucescu junior s-a declarat încântat de atitudinea jucătorilor săi, dar a remarcat și două aspecte pozitive din jocul echipei lui Nicolae Dică. 

"Mi-au plăcut agresitivatea jocului, modul în care Steaua a făcut pressing, dar şi cum au reacţionat jucătorii mei. Încă suntem la început. 

Antrenamentele vor continua la acelaşi nivel şi chiar la o intensitate mai mare. Jucătorii gestionează bine tensiunea şi oboseala. Vrem să dăm mai multe minute tuturor, pentru a pregăti echipa pentru meciul cu FC Basel, deoarece până atunci nu vom avea un meci oficial. De aceea unii jucătorii au evoluat astăzi 70 de minute, iar alţii mai puţin. Mi-au plăcut ritmul şi modul în care au intrat în meci. Mi-a plăcut şi cei pe care i-am trimis ulterior pe teren.

Nu mi-au plăcut greşelile pe care le-am făcut, mai ales jucătorii de la mijloc", a declarat Răzvan Lucescu, potrivit gazzetta.gr. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.