Liga 1

FOTO EXCLUSIV Un fotbalist cu peste 50 de meciuri în Ligue 1 vine în Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 July 2018

Nou-promovata FC Hermannstadt va bifa în următoarele ore cel de-al șaptelea transfer din această vară.

Sibienii s-au înțeles cu mijlocașul Frederic Bulot (27 de ani) din Gabon, care ar urma să semneze în cursul zilei de astăzi un contract valabil pe doi ani. Fotbalistul a strâns 62 de meciuri în Ligue 1 pentru echipe precum AS Monaco, Caen și Reims, dar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Tours, Charlton Athletic și Standard Liege.

Bulot ajunge la Hermannstadt din postura de jucător liber de contract după ce ultima dată a evoluat în liga secundă franceză pentru Tours. Fotbalistul are și cetățenie franceză.

Jucătorul a fost adus în România de impresarul belgian Jean Willy Ngoma, cel care l-a transferat la Iași pe Moussa Sanoh. Același impresar a negociat cu Iași pentru transferul lui Cedrick Mabwati, jucătorul despre care GSP.ro a scris în ultimele zile că se află în zona neutră a Aeroportului Henri Coandă. Mabwati însă nu va mai ajunge sub comanda lui Flavius Stoican. Detalii AICI!

9 meciuri a jucat Frederic Bulot pentru naționala Gabonului

5 goluri a marcat Bulot în Ligue 1: unul pentru Reims și 4 pentru Caen


BURSA TRANSFERURILOR LA HERMANNSTADT

Antrenor: Alexandru Pelici (confirmat)
Veniri: Tsoumou (Ermis Aradippou), R. Zaharia (Ermis Aradippou), Dandea (Astra), N'Kololo (Caen), Antonov (Rudar Velenje), Chalkiadakis (PAS Giannina), Frederic Bulot (liber)
Plecări: Surugiu (Craiova), R. Crișan (Astra), S. Lupu (Gaz Metan), Boboc (Astra), M. Stancu (Gaz Metan), Danci (contract expirat)

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.