Tenis

SIMONA HALEP. Chris Evert reacționează după ce Simona Halep a fost eliminată prematur de la Wimbledon: "Nu înțeleg ce se întâmplă"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 iulie 2018

După ce Simona Halep a pierdut în turul III la Wimbledon, cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 6-3, 4-6, 5-7, americanca Chris Evert, 63 de ani, a vorbit despre situația din tenisul feminin, arătându-se dezamăgită de cum evoluează jucătoarele după ce câștigă primul turneu de Grand Slam.

"Înainte, jucatoarele nu câștigau un turneu Grand Slam pentru ca apoi să poată spune «Bine, acum mă pot relaxa». Căutau să câștige încă unul. Campioanele au puterea să obțină încă un trofeu. După o zi, pot uita și o pot lua de la capăt. Folosesc acel trofeu ca un punct de pornire. Nu știu ce se întâmplă acum, dar pare că jucătoarele nu au foame de rezultate.

În plus, acum sunt mai multe surprize pentru că ai doar trei sătpămâni să te pregătești pentru Wimbledon. Dacă ai rezultate bune la Roland Garros, timpul e și mai scurt. Ai cam o săptămână și jumătate de pregătire. La alte turnee de Grand Slam ai mai mult timp ca să te pregătești. Nu poți să te adaptezei rapid și să te simți bine pe iarbă dacă ai o perioadă așa scurtă de pauză. Cred că vom vedea tot mai multe surprize", a declarat Chris Evert pentru ESPN. 

18
turnee de Grand Slam a câștigat Chris Evert în carieră

Simona Halep a câștigat în iunie turneul de la Roland Garros, primul de Grand Slam din carieră, dar la Wimbledon a avut o evoluție dezamăgitoare. Prin situații asemănătoare au trecut și Angelique Kerber și Garbine Muguruza, care, după ce au cucerit primele trofee de Mare Șlem, apoi nu au mai avut evoluții la fel de bune la următoarele.

Citește și: Multipla campioană de Grand Slam s-a dat cu capul de masă și a acuzat-o pe Halep de lipsă de profesionalism: "Nu poți spune așa ceva!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.