Liga 1

Prima reacție! Rotariu recunoaște că e aproape de FCSB: "Am discutat cu cei de la Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 iulie 2018

Gigi Becali a vorbit despre interesul său pentru Dorin Rotariu (22 de ani) care n-a fost luat în cantonament de cei de la Bruges, iar tot astăzi jucătorul i-a dat un răspuns.

"Am discutat cu cei de la Steaua, le-am zis părerea mea și ce am eu de gând. Deocamdată, nu pot să iau o decizie din punct de vedere al Stelei. Am refuzat deja trei oferte din străinătate, așa că mai aștept. Încă nu pot lua o decizie. Celor de la Steaua le-am spus că sunt pe plan de așteptare", a spus Dorin Rotariu la TV Digi Sport.

Rotariu a continuat și spune că vrea să meargă la o echipă unde să joace constant:

"Aștept să fac un pas la următoarea echipă, pentru că la Bruges nu mai rămân. Am discutat cu cei din conducerea clubului dinainte de a se termina campionatul, mi-au spus anumite lucruri, și eu mi-am zis părerea și ce cred eu că este mai bine pentru viitorul meu, adică să plec.

Consider că mai am multe de arătat, sunt încă abia la început de drum. Așa că nu voi alege din punct de vedere financiar. Vreau să joc acolo unde o să mă duc. De aceea m-am dus la Mourscron. Cei de acolo m-au ajutat foarte mult, mai ales că am ajuns la ei cu moralul jos, am înțeles și eu că trebuie să fac o schimbare.

Am avut un an în care să profit de toate aceste chestiuni. Din Belgia nu am nicio ofertă. Este greu de crezut că voi mai prinde ceva pe aici. Cei de la Bruges ar fi de acord să mă împrumute, dar eu nu mai vreau așa ceva".

 Citește și:  Gigi Becali a primit răspunsul de la Dorin Rotariu: "L-a sunat MM. Vrem să jucăm cu el vârf" + Doi jucători l-au impresionat în amicale: "Bombe!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.