Liga 1

Mutare de ultim moment la Poli Iași » Echipa lui Stoican s-a întărit cu un fost portar al lui Dinamo

Articol de Vlad Nedelea  —  Tuesday, 10 July 2018

Poli Iași s-a reorientat rapid după ce a rămas fără unul dintre goalkeeperii din sezonul trecut, Alexei Koșelev, plecat în liga secundă din Olanda, la Fortuna Sittard.

Moldovenii s-au înțeles cu Alberto Cobrea, rămas liber de contract după despărțirea de FC Botoșani. Portarul de 27 de ani a semnat o înțelegere valabilă pentru următoarele două sezoane, iar în această seară a fost prezentat oficial.

"Am semnat cu Poli deoarece cei din conducerea actuală mi-au demonstrat că mă doresc cu adevărat.

Chiar dacă aveam vreo urmă de îndoială înainte de a semna, după ce m-am întâlnit cu noul patron al echipei și mi-a prezentat proiectul și modul în care se dorește să evolueze lucrurile, m-au convins în totalitate. Sper că și cu aportul fanilor să ne îndeplinim obiectivele și să ne clasăm cât mai sus în clasament", a declarat Cobrea, imediat după ce a semnat contractul cu Poli Iași.

De-a lungul carierei, Cobrea a mai apărat la CS Mioveni, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, Dinamo și FC Botoșani. În perioada 2007-2009, Cobrea a apărat de 9 ori poarta naționalei U19.

Cobrea este cel de-al patrulea transfer al verii pentru Poli Iași, care s-a mai întărit cu Patrick Petre, ibericul Adria Gallego și Laurențiu Rus. 


POLI IAȘI

Antrenor: Flavius Stoican (confirmat)
Veniri: P. Petre (Dinamo), Gallego (At. Saguntino), Sanoh (Crawley Town), L. Rus (CFR Cluj), Alberto Cobrea (FC Botoșani)
Plecări: Qaka (FCSB), Jagodinskis (Ventspils), Taciuc (CSM Reșița), Platini (Sanat Naft), Jo (Sheriff), Kelava (Inter Zapresic), Gavrilă (Valletta), Moisi (contract expirat)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.