Liga 1

Ce harababură!

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapid îl va transfera pînă la urmă pe Joao Paulo, după ce Salou, sosit ieri în Bucureşti, nu s-a înţeles la bani cu giuleştenii şi a plecat înapoi în Belgia

Refuzat ieri dimineaţă de Rapid, atacantul portughez Joao Paulo a fost totuşi transferat aseară de alb-vişinii, la capătul unei zile nebune în Giuleşti!

Ibrahim Salou (28 de ani), atacantul cu care Rednic negocia de două luni, a venit ieri în Bucureşti, dar a stat doar trei ore şi un pic, pentru că nu s-a mai înţeles cu conducătorii Rapidului! Africanul a aterizat la Otopeni la 14:05, a pozat cu tricoul alb-vişiniu şi era convins că transferul e bătut în cuie: “Am venit să duc echipa în Liga Campionilor!”. Apoi a mers să-şi discute contractul, însă n-a ajuns la un acord cu şefii clubului. La 18:00, era deja în avion, cu destinaţia finală Bruges!

Giuleştenii s-au reorientat imediat către Joao Paulo. Cu portughezul au mai negociat, dar îl abandonaseră chiar pentru a-l aduce pe ghanez. “Nu-l mai vrem, îl luăm pe Salou”, anunţaseră ei dimineaţă. Seara, la ora 18:00, Zotta a zis pentru rapidisti.ro: “Joao Paulo va semna pe 3 ani!”. Leiria, echipa la care e legitimat atacantul de 27 de ani, e condamnată la retrogradare în Portugalia şi i-a anunţat ieri pe giuleşteni că e dispusă să se despartă de omul care a marcat 8 din totalul de 14 reuşite ale “lanternei” din Portugalia.

E 90 la sută la Rapid!”, a confirmat aseară agentul lui Paulo.

De ce a picat Salou
Rapid i-a oferit lui Salou un contract pînă-n vară, pe care clubul l-ar fi putut prelungi unilateral pentru încă doi ani. “Joc pînă în vară şi după aceea renegociem. Nu e normal să vin pe 200.000 de euro pe an, cînd la Bruges am 300.000!”, le-a zis atacantul lui Zotta şi lui Nae Manea. Ultimul l-a luat pe african şi l-a dus înapoi la aeroport. Pe drum, Salou s-a răzgîndit, presat de agentul lui şi de managerul lui Bruges, şi a vrut să se întoarcă la Crowne Plaza! Cel care s-a opus a fost chiar Rednic. “Nu s-a purtat corect, du-l la avion!”, i-a transmis antrenorul lui Manea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.