Liga 1

Dinamo și-a schimbat obiectivul: "N-am făcut transferuri de milioane de euro, dar în rest stăm bine. Îi batem pe steliști!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 iulie 2018

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a anunțat că obiectivul echipei s-a schimbat. Din salvarea de la retrogradare, "câinii" își propun acum să ajungă în play-off. În plus, dinamoviștii atacă marele derby cu FCSB cu încredere. 

"Nu aveți de ce să fiți îngrijorați. Nu avem probleme financiare. Ok, nu am făcut transferuri de milioane de euro, ne-am asumat întotdeauna, dar în rest stăm bine. Vrem să fim o surpriză plăcută în acest an.

Obiectivul nostru va fi accederea în play-off. Au trecut momentele mai delicate din punctul de vedere al bugetului. Avem un proiect curajos.

Clubul face tot posibilul să-i îndeplinească toate dorințele lui Florin, adică să-i aducă cei doi jucători pe care îi mai vrea, un mijlocaș și un fundaș", a zis Alexandru David, președinte Dinamo.

În urmă cu câteva luni, David anunțase că obiectivul e salvarea de la retrogradare, în contextul în care Negoiță voia să vândă clubul. 

0 euroa plătit Dinamo pe cele 3 achiziții ale verii: Sorescu, Axente și Popovici

...despre meciul cu roș-albaștrii din etapa a 2-a: "Obiectivul e să-i batem. Mereu am jucat bine cu ei. Normal că vom merge să batem".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.