Tenis

WIMBLEDON 2018. Nici Simona Halep nu s-a putut abține după meciul din seara asta de la Wimbledon: "Cel mai bun joc pe care l-am văzut! Respect"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 iulie 2018

Rafael Nadal (1 ATP) s-a calificat în această seară în semifinalele turneului de la Wimbledon pentru prima oară în ultimii 7 ani. Ibericul l-a învins pe Juan Martin del Potro după un meci fabulos, de aproape 5 ore.

Simona Halep a postat pe Twitter imediat după finalul meciului: "Cel mai bun meci pe care l-am văzut. Respect!"

Nadal s-a impus în 5 seturi, scor 7-5, 6-7, 4-6, 6-4, 6-4 și a avanasat în semifinale, acolo unde îl va întâlni pe marele rival Novak Djokovici (21 ATP), cel care l-a învins în sferturi pe Kei Nishikori. 

Ibericul a fost condus cu 1-2 la seturi, dar a luptat incredibil și și-a adjudecat următoarele două seturi, în partida ce poate fi de departe catalogată drept meciul anului în ATP.

Disputa dintre Del Potro și Nadal a fost savurată și de Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, care, la fel ca eleva sa, a avut o reacție superbă pe Twitter: "Lumea tenisului ar fi un loc mai bun dacă Del Potro și Nadal ar juca unul împotriva celuilalt în fiecare săptămână".

Tot azi, campionul en-titre Roger Federer a fost eliminat de Kevin Anderson după o altă bătălie incredibilă de 5 seturi

Semifinalele de pe tabloul masculin, Nadal - Djokovici și Isner - Anderson, vor avea loc vineri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.