CM 2018

CROAȚIA - ANGLIA 2-1 // Luka Modric dezvăluie ce i-a motivat pe croați în fața Angliei: "Trebuie să fie mai smeriți și să respecte adversarul mai mult"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 iulie 2018

Croația s-a impus în fața Angliei, 2-1 după prelungiri, și va juca duminică, de la ora 18:00 în finala Campionatului Mondial 2018, cu Franța. Anglia va juca sâmbătă, de la 17:00, finala mică, cu Belgia.

După calificarea în finală, mijlocașul Luka Modric, căpitanul Croației și unul dintre cei mai buni jucători de la acest Campionat Mondial, a vorbit despre ce i-a motivat pe croați în meciul cu englezii.

"Mulți fani și jurnaliști au vorbit înainte de meci. Toți nu au luat în considerare Croația și asta a fost o mare greșeală. Noi am citit tot, am ascultat tot și am zis «Bine, în acest meci vom vedea cine este echipa obosită». Ar trebui să fie mai smeriți și să își respecte oponenții mai mult. Am arătat din nou că nu suntem obosiți. Am dominat jocul la nivel fizic și mental.

Trebuia să terminăm meciul înainte de prelungiri. Este o mare performanță pentru noi. Este un vis devenit realitate după mult timp. Suntem în finală și este cel mai mare succes din istoria Croației. Trebuie să fim mândri", a declarat Luka Modric, potrivit The Guardian.

Citește și: 7 statistici tari după calificarea Croației în finala Mondialului

Citește și: Bucuria Croației a făcut o victimă chiar pe teren :) » Jucătorii și-au dat seama și s-au revanșat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.