Liga 1

Oferte de milioane pentru un titular de la FCSB! Decizia luată de Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 July 2018

Venit în urmă cu un la FCSB, fundașul sârb Bogdan Planic, 26 de ani, s-a impus în echipa de start și a devenit un jucător exponențial.

Evoluțiile excelente au atras atenția mai multor cluburi, iar impresarul sârbului susține că FCSB ar fi primit trei oferte importante, dar Gigi Becali l-ar fi refuzat.

"Am avut trei oferte concrete pentru Planic, de la echipe care erau din top 5 campionate din Europa. Clubul a zis că nu este de vânzare. El știe ce înseamnă un club mare și știe că jucătorii nu se vând după 6 luni, ca ciorapii. Nu sunt probleme.  

Mi se pare logic pentru că el ține apărarea acolo. Le-am transmis celor care l-au dorit să nu îmi mai trimită oferte. Băiatul s-a concentrat în pregătire și în amicale. El nici nu m-a mai întrebat de oferte. Sumele oferite au fost între 3 și 5 milioane de euro. Singură sumă pe care ar putea pleca și care nu se poate refuza este de 10 milioane de euro, clauza de reziliere", a declarat Zvonko Milojkovic, impresarul lui Planic, pentru TV Digi Sport.

În sezonul trecut, Planic a dat un gol în 28 de meciuri. Acesta a mai jucat la Sloboda Uzice, FK Bezanija, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad, Steaua Roșie și Vojvodina. FCSB a plătit 300.000 de euro pentru el.

1.700.000 €este cota lui Planic, potrivit transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.