Liga 1

Dorin Rotariu i-a dat răspunsul lui Gigi Becali: "Am discutat, iar asta e prioritatea mea!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 iulie 2018

Dorin Rotariu (22 de ani) a refuzat pentru moment propunerea celor de la FCSB și este în căutarea unui contract în străinătate.

Gigi Becali nu concepe să rateze încă un titlu în Liga 1 și i-a făcut o propunere mijlocașului lui FC Bruges și al naționalei României. Staff-ul celor de la FCSB ar fi vrut să îl folosească pe Rotariu pe poziția de vârf.

"Este adevărat, m-au contactat cei de la FCSB. Am discutat cu ei, le-am spus clar că prioritatea mea este să continui în străinătate. M-au înțeles. Cam asta a fost discuția. Acum aștept oferte din străinătate, vreau să rămân aici", a declarat Rotariu pentru Pro TV. 

Refuzul fostului dinamovist îi pune pe cei de la FCSB în postura de a căuta o nouă soluție. Slovenul Luka Zahovic, 22 de ani, de la NK Maribor este cea mai recentă variantă. Vezi detali AICI!

"Rotariu e jucător tânăr. Trebuie să își mai încerce norocul pe afară. Are potențial, nu a ajuns la vârstă la care trebuie să se întoarcă în România"
Sorin Cârțu

Vezi și: Îi surâde revenirea lui Rotariu în Liga 1: "Steaua este cel mai important club din România, ar trebui să accepte!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.