Liga 1

FOTO Design nou pentru U Craiova » "Regele Junglei" apare pe tricouri + cât costă tricoul oficial al lui Mitriță&co.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 13 iulie 2018

Oltenii se îndreaptă cu pași repezi spre debutul oficial al sezonului competițional. Sâmbătă, în fața a 27.000 de spectatori care vor asista la Supercupa României, elevii lui Mangia speră să oprească trofeul în Bănie. Până atunci, craiovenii au prezentat noile echipamente cu care vor evolua în sezonul ce începe.

Dacă echipamentul din sezonul trecut avea stilizată Coloana Infinitului pe zona centrală, pe noul tricou apare sigla cu leul.

"Regele junglei", așa cum l-a numit președintele Marcel Popescu, este stilizat, pe o suprafață destul de mare pe fața tricoului. Iar pe spate scrie "Campioana unei mari iubiri".

"E un produs care a fost creat nu cu firme de branduire, ci cu sprijinul și inspirația spectatorilor noștri, am ajuns la un desen foarte interesant, personalizat", a mai spus președintele echipei.

Echipamentul pentru partidele de pe teren propriu este albastru, în timp ce tricourile pentru meciurile din deplasare sunt albe sau negre, în timp ce kitul portarului este galben pentru meciurile de acasă și verde pentru cele din deplasare. Acestea sunt realizate de Joma și deja pot fi achiziționate de pe siteul clubului și de la magazinele oficiale, la prețul de 169 de lei. 

 

"Ne gândim deja la meciul din Supercupă. Este dificil, pentru că CFR este o echipă foarte bună și puternică. Nu cred că avem prima șansă. CFR este campioana României"
Devis Mangia, antrenor Craiova

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.