CM 2018

GALERIE FOTO A făcut sex pe gazon cu iubitul fotbalist, acum are o premoniție înaintea finalei CM: "Le-am spus tuturor!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 iulie 2018

Supermodelul croat Nives Celsius (36 de ani) a avut o premoniție înaintea Campionatului Mondial: Croația va deveni campioană mondială!

Croația joacă duminică cel mai important meci din istorie, finala Campionatului Mondial de fotbal. Franța îi va fi adversară, dar din perspectiva lui Nives lucrurile sunt certe. Fotomodelul cu 240.000 de urmăritori pe Instagram nu a ratat niciun meci de la acest mondial, ilustrând susținerea și prin imaginile postate.

  Vezi imagini demențiale cu Nives în galeria foto de AICI! 

"Pentru prima dată în viață, chiar înaintea debutului Campionatului Mondial, am avut o premoniție. Le-am spus tuturor că naționala Croației va deveni campioană mondială. Am crezut asta și cred în continuare!"
Nives Celsius

În 2011, Iepurașul Playboy a fost la un pas de a semna cu o echipă de fotbal masculin, Slaven Belupo. Nives este cunoscută pentru escapadele ei, cel mai celebru moment fiind cel în care a fost prinsă facînd sex pe un stadion din Croaţia. Ea a fost căsătorită cu jucătorul de fotbal Dino Drpici. Cei doi s-au despărțit în 2014. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.