Tenis

John McEnroe, dezamăgit de noua generație a tenisului: "Cum e posibil? Ce urmează după Nadal, Federer, Serena și Venus?!"

Simona Halep și Serena Williams FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 iulie 2018

John McEnroe (59 de ani) s-a săturat să aștepte schimbul de generații din tenisul mondial și prevede un viitor nu foarte strălucit acestui sport.

Serena Williams a revenit după naștere și s-a calificat en-fanfare în finala de la Wimbledon. Rafa Nadal și Roger Federr și-au împărțit ultimele 6 turnee de Mare Șlem. John McEnroe crede că generația care vine din spate este una temătoare, resemnată. 

"Ascultați-mă! Tenisul este un sport minunat, dar sunt îngrijorat. Roger Federer, Rafa Nadal și Novak Djokovic, 3 dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, se apropie de finalul carierei. Serena și Venus de asemenea. Nu te poți aștepta să joace la infinit. Și ce urmează după?

Mi se pare că acești jucători au în continuare o mai mare dorință de triumf decât cei din generația tânără. Cum e posibil? Da, sunt jucători fantastici, intimidanți, dar când încearcă să-ți fure trofeele, trebuie să lupți. Eu în locul răutății pozitive văd multă resemnare", a declarat McEnroe într-un interviu acordat celor de la The Guardian.

Vezi și: Pregătește Simona Halep o surpriză? Pauza de după Wimbledon ar putea dispărea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.