Tenis

Lecția de încredere oferită de Buzărnescu americanilor: "Atunci am pierdut și puținii sponsori pe care-i aveam"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 iulie 2018

Mihaela Buzărnescu a impresionat pe toată lumea cu urcarea ei în clasamentul mondial și le-a povestit americanilor cum a reușit să ajungă de pe locul 540 până pe poziția 28.

"Am fost bună în perioada junioratului, când am făcut parte dintr-o generație cu Azarenka, Radwanska și Caroline Wozniacki. Apoi, pe când aveam 18 ani și eram pe locul 4 sau 5 la junioare și pe 214 în WTA, m-am accidentat la umăr și am lipsit o jumătate de an. A fost momentul în care am pierdut puținii sponsori pe care-i aveam.

Apoi, nu mi-a fost deloc ușor să revin; evident că n-am mai putut să am aceleași rezultate ca înainte. Nu a fost deloc ușor, a fost chiar foarte dificil. Până la urmă, sunt aici acum și asta înseamnă că nu m-am dat bătută. Întotdeauna m-am gândit că nu vreau să renunț la tenis din cauza accidentărilor. Sunt foarte fericită că nu am renunțat", a declarat Mihaela Buzărnescu americanilor de la Tennis Channel.

"N-am avut niciun sponsor și totul a fost plătit din banii mei, a trebuit să mă întrețin. Am jucat și tenis pe echipe în România și în alte țări pentru a-mi acoperi cheltuielile cu biletele de avion. Nu a fost ușor deloc" Mihaela Buzărnescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.