Liga 3

FOTO Duel și în tricouri: ambele echipe din Craiova și-au prezentat noile echipamente » Care îți place mai mult?

+2 Foto
Stânga (echipamentul FC U Craiova 1948), dreapta (echipamentul echipei din Liga 1)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 iulie 2018

FC U Craiova 1948, echipa care a promovat anul acesta în Liga a 3-a, și-a prezentat noul echipament pe care-l va îmbrăca în sezonul care va începe la finalul lunii august.

Clubul patronat de Adrian Mititelu continuă tradiția echipamentelor Adidas și în Liga a 3-a. În Liga 1 e un singur club care mai folosește echipament de la firma nemțească: Sepsi Sf. Gheorghe.

Tricoul craiovenilor are un aer vintage, albastru cu guler alb, la fel și cele 3 dungi de pe umeri, păstrează sigla cu leul.

Principala noutate este inscripția de pe piept: în loc de sloganul #rezist, care a stat pe tricourile de anul trecut, Dina, Dănănae & Co. vor purta acum înscrisul "U" 70 #istorie, unul simbolic, cu trimitere la faptul că în această toamnă se împlinesc 70 de ani de la înființarea Craiovei istorice.


Noul tricou de joc al echipei din Liga a 3-a. Echipamentul complet va fi prezentat oficial luni. sursa foto: facebook FC Universitatea Craiova 1948

CONTEXT:  În acest moment niciuna dintre cele două Craiove care activează în prezent nu pot revendica oficial palmaresul Științei, după decizia de luna trecută a Curții de Apel Timișoara, care a hotărât definitiv că trecutul alb-albastru trebuie atribuit doar echipei care a fost dezafiliată în 2011 și care funcționa pe societatea care a intrat în faliment în 2013. 

Prezentarea noului tricou al echipei din Liga a 3-a vine în aceeași săptămână în care și U Craiova, formația din Liga 1, și-a prezentat echipamentul pentru sezonul 2018-2019 (DETALII).

Acesta este produs de Joma, iar pe tricouri a fost desenat un leu. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.