Liga 1

Becali prevede probleme la CFR Cluj! Dă detalii despre finanțatorul campioanei: "Când neamțul o să vadă asta, va pleca!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 iulie 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre lupta la titlu în sezonul viitor și despre rivala CFR, oferind detalii despre patronul clujenilor, Abris Lelbach.

"Cu CFR Cluj o să ne batem pentru titlu. Este echipa campioană. Dar o să aibă probleme cu banii. Dacă nu se califică în Champions League, și nu cred că se califică, de unde bani? Neamțul care e acolo o să spun că «Mi-ați promis Champions League și 25-30 de milioane de euro». Acum sunt și salarii mari la echipă și neamțul o să vadă că trebuie să scoată bani din cont. O să spună «Du-te, bă! Nu mai dau niciun ban».

Nu e Neluțu Varga șef la Cluj. Nu are bani. El nu are nici 10 milioane de euro. Mi-a zis cineva de încredere. Acum am aflat. Neluțu Varga și neamțul au făcut afaceri împreună. Dar eu am mai mulți bani ca neamțul", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Persoana la care face referire Gigi Becali este Abris Lelbach, un magnat cu afaceri în energie, industrie și minerit, despre care GSP.RO a scris încă din 2017. Lelbach e născut în fosta Iugoslavie, în 1960, iar familia lui s-a stabilit în Germania, la Frankfurt, când Abris avea 5 ani. Printre altele, vorbește și limba maghiară, bunica din partea mamei sale fiind originară din Ungaria. În tinereţe, Lelbach, acum stabilit la Berlin, a jucat tenis de masă de performanţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.