Tenis

WIMBLEDON. Protest la adresa deciziei organizatorilor în privința finalei Serena Williams - Angelique Kerber: "Dați-le femeilor ceea ce merită!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 iulie 2018

Finala Wimbledon dintre Serena Williams și Angelique Kerber a fost programată pentru azi, după semifinala ATP dintre Djokovic și Nadal. 

Australianca Reannae Stubbs (47 de ani), sixtuplă campioană de Mare Șlem în probele de dublu, crede că oficialii de la Wimbledon nu au acționat corect când au programat finala feminină după semifinala masculină dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal, încheiată cu victoria sârbului, scor 6-4, 3-6, 7-6, 3-6, 10-8.

Djokovic și Nadal au jucat un meci istoric. Începută ieri și amânată din cauza lăsării întunericului, la scorul de 2-1 la seturi pentru Djokovic, semifinala a fost reprogramată astăzi, pe terenul central, de la ora 15:00. Acest lucru a nemulțumit grupurile care luptă pentru egalitatea între sexe, lor alăturându-se și nume importante din tenisul mondial. 

Cea mai vehementă a fost Reannae Stubbs: "Cred că Nadal și Djokovic ar fi trebuit să joace după finala feminină. Dați-le femeilor ceea ce merită și bărbaților mai mult timp de odihnă după seara trecută. Asta este, nu sunt eu cea care stabilește programul".

2
titluri are Reannae Stubbs în proba de dublu feminin de la Wimbledon, în 2001 și 2004

Vezi și: WIMBLEDON. Darren Cahill a răbufnit în timpul duelului Nadal - Djokovic: "Rafa este o glumă! Dumnezeule!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.