Cupa Romaniei

Ioan Andone are o favorită certă în Supercupa României: "E echipa mai bună, are prima șansă"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 iulie 2018

Ioan Andone, managerul general al celor de la FC Voluntari, o vede pe CFR Cluj favorită în disputa din Bănie, cu Craiova, din Supercupa României.

  • CFR Cluj - U Craiova se joacă în această seară, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport și Pro TV.

"Craiova are un avantaj că joacă pe propriul teren. Toată lumea ştie că pe noul stadion este o atmosferă extraordinară, dar CFR Cluj are prima şansă pentru că are o echipă mai bună. Nu a pierdut mulţi jucători, are un antrenor nou, care, chiar dacă nu a câştigat trofee, este foarte bun. Sunt convins că CFR este una dintre favoritele la titlul în acest sezon.

Sunt tare curios să văd cum se vor integra noii jucători, dar, în mare parte, echipa este cea din sezonul trecut, cea construită de Dan Petrescu din temelii. Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun şi sunt convins că poate să înceapă mandatul la CFR cu un trofeu câştigat", a declarat Ioan Andone, potrivit TV Telekom Sport.

Ioan Andone, 58 de ani, a pregătit-o pe CFR Cluj în două sezoane, 2007-2008 și 2011-2012, câștigând titlul de fiecare dată.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.