Cupa Romaniei

4 știri-blitz de la Supercupa României, CFR - Craiova » Comentator angajat special pentru 10 suporteri

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 14 iulie 2018

Supercupa României dintre CFR Cluj și U Craiova, primul meci oficial al sezonului 2018-2019, a avut parte de momente inedite și în afara încrâncenării de pe gazon.

Coregrafia specială pregătită de fani și atmosfera încinsă din tribunele arenei Ion Oblemenco nu au fost singurele lucruri care au ieșit în evidență.

Iată 4 informații pe scurt de la meciul din Bănie: 

1. 10 nevăzători au fost invitaţi la meciul din această seară, iar un comentator radio local a comentat special partida pentru aceştia, primind căşti din partea organizatorilor.

2. Ivan Martici şi Fausto Rossi n-au fost nici rezerve azi, după ce s-au accidentat. Italianului e posibil să-i fie reziliat contractul, acesta fiind la a treia accidentare gravă la Craiova.

3. Gazonul a fost excelent, deşi oficialii se temeau că acesta va ceda. În Oltenia au fost temperaturi ridicate în ultimele zile, dar nu au existat probleme.

4. Edward Iordănescu a fost susţinut de întreaga familie! Anghel Iordănescu alături de restul copiilor săi au fost prezenţi la tribuna oficială a stadionului "Ion Oblemenco".

Vezi și: VIDEO + FOTO Spectacol în peluza Craiovei la deschiderea oficială a noului sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.