Cupa Romaniei

CFR Cluj - U Craiova 1-0 // Cum își scuză oltenii eșecul din Supercupă: "Intrarea lui a schimbat fața jocului!"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 July 2018

CFR Cluj a câștigat pentru a treia oară în istorie Supercupa României, scor 1-0, în fața celor de la U Craiova. Marcel Popescu crede că oltenii nu sunt încă pregătiți de startul campionatului.

"A fost un examen greu, dar un trofeu de necontestat. Noi am învățat astăzi că nu e suficient să fii mai spectaculos, să joci mai bine. Trebuie să fii pragmatic. Noi am fost la fel în ambele reprize, nu am scăzut după pauză. Doar că CFR Cluj din repriza a doua a fost mult mai puternică. Intrarea lui Omrani a schimbat fața jocului. O imprudență în faza defensivă ne-a costat. A fost lipsă de maturitate.

Gazonul nu a fost o povară în această seară. Nu a influențat jocul. Improtant este că ne-am văzut limitele. Avem. Este mult de lucru. Probabil săptămâna viitoare vom fi mai puternici. Campionatul actual va fi mult mai tăios decât edițiile precedente care s-au disputat cu play-off și play-out. Trebuie să fim pregătiți", a declarat la TV Telekom Sport.

Bilel Omrani a fost personajul principal al acestei perioade de transferuri din Liga 1. Aproape de o mutare la FCSB, francezul a semnat în ultima clipă prelungirea cu formația campioană a României. 

Vezi și: GALERIE FOTO Sclipire de geniu a lui Mitriță în primul meci oficial al sezonului! Faza în imagini succesive

4 știri-blitz de la Supercupa României, CFR - Craiova » Comentator angajat special pentru 10 suporteri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.