Cupa Romaniei

CFR Cluj - U Craiova 1-0 // Edi Iordănescu le transmite rivalilor din Liga 1: "Nu e niciun tsunami aici" + mesaj pentru Dan Petrescu

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 iulie 2018

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a obținut primul trofeu din cariera de tehnician după victoria din Supercupa României, scor 1-0, contra Craiovei. 

"Am făcut un joc important. Aveam nevoie cu toții. Asta ne dă curaj că suntem pe drumul cel bun. Era important pentru club, pentru suporteri, pentru băieți și nu în uiltimul rând pentru mine. Avem tăria necesară să realizăm lucruri frumoase. Mă bucur și felicit băieții. Au arătat nu doar valoare astăzi ci și mult caracter. 

Am avut susținerea totală a conducerii. Mă bucur că au înțeles mesajele mele. Adversarii trebuie să înțeleagă că nu e niciun tsunami aici. Clubul e solid și echilibrat din toate punctele de vedere, nu avem niciun fel de probleme.

Muncim zilnic pentru calificarea în Liga Campionilor. Am găsit un grup omogen, ceea ce e și meritul lui Dan. Trebuie să îl felicităm și pe el, este și meritul lui pentru acest trofeu", a declarat Edi Iordănescu la TV Pro X. 

Vezi și: Ciprian Deac își laudă un adversar din Supercupă: "Are o calitate ieșită din comun!"

Devis Mangia a pornit noul sezon cu stângul, dar nu e îngrijorat: "Să nu mai vorbim despre ei"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.