Liga 1

Negoiță, pus la zid de o glorie: "Sunt foarte revoltat. Ne-am pierdut identitatea, Dinamo nu mai e Dinamo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 July 2018

Gloria dinamovistă Ionel Augustin (62 de ani) a criticat în termeni duri situația de la Dinamo și l-a pus la zid pe finanțatorul Ionuț Negoiță.

"Sunt foarte revoltat, dar nu mă exteriorizez. Ne-am pierdut identitatea! Modul în care echipa se exprimă...Dinamo nu mai e Dinamo. Sunt foarte nemulțumit de modul în care se manageriază această echipă. E foarte greu ca Dinamo să mai revină la nivelul la care a fost.

Politica e foarte proastă, se aduc fără experiență din Liga a 2-a și Liga a 3-a. Când faci asta, joci ca o echipă de Liga a 2-a sau a 3-a", a spus Ionel Augustin, la TV Telekom Sport.

Ionel Augustin a jucat pentru Dinamo între 1974 și 1985, perioadă în care a reușit 87 de goluri în 267 meciuri. Cel poreclit "Oneață" a cucerit 4 titluri și 3 Cupe în "Ștefan cel Mare".  

În prezent, Ionel Augustin se ocupă, alături de Marin Dragnea, de CS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea din Liga a 4-a. În 2013, Augustin a fost scouter la echipa lui Ionuț Negoiță, dar aventura lui la Dinamo nu a durat prea mult. 

Vezi și:  Analiză tranșantă a unei legende despre situația de la Dinamo: "Nu poți să ai pretenții"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.