CM 2018

GALERIE FOTO În tribune s-a terminat egal » Macron și președinta Croației au făcut SPECTACOl în lojă, chiar sub privirile lui Putin

+8 Foto
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 July 2018

Campionatul Mondial din Rusia s-a terminat oficial. Franța a învins-o pe Croația, 4-2, iar Les Bleus câștigă cel de-al doilea Mondial din istorie. 

Deși spiritele s-au încins deseori în teren pe parcursul celor 90 de minute, armonia a domnit într-una dintre lojele VIP ale stadionului din Moscova. Emmanuel Macron, președintele Franței, Kolina Grabar-Kitarovici, președinta Croației, Vladimir Putin, președintele Rusiei, și Gianni Infantino, președintele FIFA, au urmărit meciul împreună. 

Macron și Kolinda Grabar-Kitarovici, oficialii celor două țări care s-au luptat pentru trofeu, s-au tachinat amical pe toată durat meciului, iar la finalul partidei s-au pupat și îmbrățișat amical. 

Macron, care a adoptat o ținută office, s-a comportat ca un adevărat ultras pe durata meciului, pe care l-a trăit la maximum, chiar sub privirile lui Vladimir Putin. 

În schimb, omoloaga de la Zagreb a renunțat la ținuta tipică unui conducător de stat în detrimentul tricoului naționalei Croației, cu care s-a afișat la toate meciurile naționalei de la Mondial. 

Cei doi s-au reîntâlnit la festivitatea de premiere, când s-au ținut prietenește de mână și s-au îmbrățișat cu jucătorii ambelor echipe

Vezi aici cronica partidei Franța - Croația 4-2

Vezi și: VIDEO+FOTO Mai mulți tineri în uniforme au intrat pe teren la finala CM! Cine erau și pentru ce protestau

 

Franța - Croația 4-2Au marcat: Mandzukic '18 ag., Griezmann '38, Pogba '59, Mbappe '65 / Perisic '28, Mandzukic '69

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.