Liga 4

VIDEO Primul antrenament pentru fotbalistul plecat cu scandal de la FCSB pentru a juca la CSA Steaua

Articol de Marius Mărgărit, Vlad Nedelea  —  luni, 16 iulie 2018

Alexandru Aldea a susținut astăzi, la ora 10:30, primul antrenament în tricoul celor de la CSA Steaua, după despărțirea cu scandal de FCSB. La ședința de pregătire a roș-albaștrilor au fost prezenți doar 16 jucători.

"Am crescut în Ghencea și îmi doresc să joc fotbal. Cred că CSA Steaua e varianta cea mai bună pentru mine în acest moment. Le mulțumesc celor de aici că s-au gândit la mine", a declarat Aldea pentru GSP.ro.

Fundașul Alexandru Aldea, 23 de ani, a fost crescut la juniorii echipei lui Becali și a fost împrumutat la mai multe echipe. Acesta are un meci la FCSB, în 2014, cu Rapid, în Cupa Ligii, iar acum se pregătește de Liga a 4-a. 

Aldea intrase în conflict cu șefii FCSB după ce a fost ținut mai mult la echipa a doua, iar de curând i s-a propus rezilierea contractului: "De un an și jumătate trăiesc un adevărat calvar. Domnul Argăseală m-a chemat să îmi propună rezilierea. Mi-a spus că niciun antrenor de la echipa mare nu are nevoie de serviciile mele". Vezi AICI detalii

Citește și: EXCLUSIV Calvarul unui fotbalist de la FCSB! N-are voie să joace și e gata să renunțe la tot pentru a evolua din nou: "Nu mai pot așa!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.