CM 2018

VIDEO Două momente tari cu starul sfios al Franței » Cum era să rămână fără trofeu + reacție genială în autocar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 iulie 2018

Recunoscut drept o persoană timidă și modestă, N'Golo Kante, 27 de ani, a oferit două dintre cele mai tari momente după ce Franța a învins-o pe Croația, 4-2, în finala Campionatului Mondial din Rusia.

Prea timid ca să ceară trofeul

La sărbătoarea de pe teren a jucătorilor Franței, mijlocașul lui Chelsea a fost copleșit de eveniment. S-a bucurat reținut și a stat retras în timp ce colegii săi se dezlănțuiau și se pozau cu trofeul. Steven N'Zonzi, mijlocașul celor de la Sevilla, a observat că N'Golo e prea rușinos ca să ceară trofeul și a reacționat imediat.

L-a atenționat pe Thauvin că vrea Cupa și cum a intrat în posesia ei i-a dăruit-o lui Kante. Astfel, vedeta lui Chelsea a putut să îmbrățișeze trofeul mult visat și să pozeze pentru fotoreporteri.

Prețuit de colegi

Un alt moment superb care l-a avut în centrul atenției pe Kante a avut loc în autocarul naționalei Franței. Printre cântecele preferate ale noilor campioni mondiali s-a numărat și cel pe care l-a scandat galeria Franței la victoria cu Argentina din optimi, 4-3: ”N'Golo Kante, N'Golo Kante, e micuț, e frumușel, e cel care l-a oprit pe Messi, e N'Golo Kante”. Vizibil emoționat de atenția pe care i-o acordă colegii săi, Kante s-a rușinat. Era numai zâmbet și le făcea timid semne colegilor să se oprească.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.